Bine ai venit! SUNA-NE ACUM

Servicii gratuite

servicii gratuite - tigla metalica vranceaConsultanta tehnica: Consultantii nostri iti pot furniza toate informatiile necesare pentru realizarea unui acoperis, informatii legate de materiale, avantaje si dezavantaje, renovare, culori, textura, intretinere si alte informatii utile.

Masuratori: La cererea clientilor, efectuam masuratori gratuite pentru a intocmi oferta de invelitoare optima pentru acoperisul dumneavoastra, dar si pentru a va ajuta sa faci alegerea corecta pentru un acoperis durabil.

Garantie: Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificat de garantie si/sau declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.

Transport: Pentru clientii nostri, asiguram transportul gratuit al materialelor folosite in realizarea acoperisului.

Vixas – Tigla metalica Vrancea iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru amenajarea casei tale pentru comenzi si informatii ne puteti contacta completand formularul.

Servicii contra cost

servicii contra cost - tigla metalica vranceaMontaj: La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale, toate acestea prin contractarea echipelor de montaj.

Dulgherie: Daca este nevoie, va putem ajuta si cu dulgeria sarpantei dvs.

Mansardari: Vreti sa va modernizati casa? Noi va putem ajuta cu mansardarea si montajul noului acoperis.

Reparatii: Aveti probleme cu acoperisul sau sistemul de drenaj? Contactati-ne si vom veni in ajutorul dvs cu reparatiile necesare pentru a evita neplacerile viitoare.

Montaj ferestre mansarda: Daca ai ales sa-ti mansardezi acoperisul apeland la noi, iti punem la dispozitei o gama variata de verestre de mansarda care sa scoata in evidenta estetica casei tale.

Google map is disabled. Create an API key as per instructions here: https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/get-api-key