Bine ai venit! SUNA-NE ACUM

Vixas este o companie infiintata in anul 2007, cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate montarea acoperisurilor si executarea de case si hale industrial.

Dupa opt ani de activitate, am stabit parteneriate cu unii dintre cei mai seriosi pioni de pe piata romaneasca de contructii, pentru a multumi toate gamele de clienti, de la persoane fizice pana la companii multinationale.

Comercializӑm ţiglӑ metalicӑ de la Coilprofil. Fabrica din Ceptura, judetul Prahova, foloseşte o materie primӑ de calitate superioarӑ,ce face parte din clasa oţelurilor structural.  Pentru ţigla metalicӑ, cât şi pentru tabla prefalţitӑ Click si Faltz, se foloseşte oţel din Clasa S280 GD, cu o rezistenţӑ mecanicӑ foarte bunӑ. Pentru acoperişul Metigla, aveţi la dispoziţie o mare varietate de culori RAL, 23 de nuante mate si lucioase. Culorile propuse sunt atât cele clasice, cât şi alegeri mai moderne.

De asemenea, comercializӑm ţiglӑ ceramicӑ Tondach, cât si Bramac. Țigla ceramică, ca material pentru construcția acoperișului, a evoluat în timp și îndeplinește cu succes „noile” solicitări, în comparație cu alte materiale pentru acoperiș.

Va punem la dispoziţie ferestre de mansardӑ : Fakro, Velux, Rooflite şi Inlux. Fiecare din firmale cu care colaborӑm vӑ pun la dispoziţie câteva sfaturi şi broşuri, prin care sӑ vӑ alegeţi corect o fereastrӑ de mansardӑ.

Ne ocupӑm de proiecte de case şi hale industriale , consultanţӑ tehnicӑ, studii de fizabilitate şi certificate energetice.

Echipa noastra pune accent pe calitatea lucrarii, dand dovada de profesionalism. Datorita experientei vaste in domeniu, putem executa lucrari unice, respecatand termenul stability de comun accord cu clientul.

Societatea dispune de personal calificat corespunzator, grupat in 3 echipe de montaj.

Mentionam produsele montate si serviciile oferite:

–              Tigla metalica Coilprofil si Wetterbest

–              Tigla ceramica Tondach si Bramac

–              Panouri sandwich si accesorii

–              Ferestre de mansard Farko, Velux, RoofLite, Inlux

–              Tabla prefaltuita Click si Faltz

–              Sisteme de jgheaburi si burlane Metidro

–              Consultanta tehnica

–              Studii fezabilitate

–              Certificate energetice

 

Google map is disabled. Create an API key as per instructions here: https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/get-api-key